Little boy and the old magic book

Hermetica Kabbala

Ascenderea celor zece Palate Ceresti

În acest program vei invata și stăpâni bazele Kabbalei, vei avea Arborele Vieții activat în aura și vei participa într-o călătorie a dezvoltării și creșterii personale și spirituale. 

 

Descrierea Kabbalei

 

Kabbala Universală este un sistem prin care poți sa te înțelegi pe tine însuți și să te reconectezi cu esenta Divina. Prin trezirea si activarea energiilor proprii, creand modele sau metode pentru o manifestare a planului spiritual în fizic, și deschiderea porților sufletului, Kabbala te va ajuta sa gasesti răspunsuri la întrebările importante care ți le pui despre Viață, Univers, Destin etc. Kabbala este unul dintre cele mai puternice sisteme si modalitati de manifestare, descoperire, cresterea potentelor si calitatilor personale. 

Acest sistem eficient, expansiv si integrat te va duce atat de departe cat doresti sa fii dus, dezvoltand si imbunatatind toate aspectele vietii personale ajutandu-te sa devii mai implinit, abundent, echilibrat si plin de viata. Prin folosirea principiilor arhetipale, studiul Kabbalei ne expune misterele profunde ale scopului Umanitatii. Cu acestea vei ajunge sa constientizezi si sa realizezi cine si ce esti, in acest fel intelegand si aplicand proverbul “Cunoaste-te pe tine insuti!” 

 

Kabbala Universala provine din timpuri ancestrale si a fost cu noi de la inceputul istoriei si existentei Umanitatii pe aceasta planeta. Kabbala Universala este pura, in sensul ca este lipsita de dogma si tot ce insoteste aceasta.

 

Kabbala inseamna a transmite sau a primi. Este o traditie prin care ne este transmisa cunoasterea din cele mai inalte vibratii, de la Divinitate. Prin tehnicile transmise in mod practic de la profesor la student este realizata deschiderea spirituala a individului. Descifrarea pictogramei ancestrale a Arborelui Vietii ne transpune intr-un nou mod de gandire, deschizand porti catre dimensiuni ascunse ale constiintei si intelegerii. Aceasta pictograma este formata din zece sfere (Sefirot) de influenta care reprezinta harta Universului, incluzand toate aspectele Divine, ale persoanei si personalitatii. 

 

Arborele Sefirotic este ADN-ul si reprezinta manualul operatorului pentru viata. Procesul de ascendere a Copacului Vietii este ca si o schita sau plan de lucru explicit pentru a ne ajuta, influenta, in asa fel incat sa ne putem transforma pe toate planurile interioare si exterioare. Kabbala este un sistem pentru extiderea si largirea atat a constiintei cat si a cunoasterii in scopul accelerarii cresterii personale pe toate planurile. Acest sistem are la baza conceptul conform caruia intelegerea si cunoasterea tuturor lucrurilor se afla in noi insine. Cel mai important lucru pentru a trai o viata plina de impliniri este capacitatea de a gasi si a pune intrebari corecte.

 

Kabbala te va ajuta sa raspunzi la cele mai importante intrebari: 

  • Cine sunt? 
  • Ce sunt?
  • De unde vin?
  • Care este scopul meu in viata?  

Descrierea cursului 

Aceasta serie de cursuri este creata in asa fel incat studentul va parcurge in mod ascendent Arborele Vietii/Sefirotic in cursul unui an si-l va avea implementat in propria aura astfel incat va deveni activ si viu pentru cel care a parcurs procesul de ascensiune in totalitate. Studentul va invata bazele Kabalei iar prin parcugerea intregului proces se poate intitula kabbalist.

 

Pentru a beneficia de totalitatea beneficiilor oferite de acest curs, o lista de carti recomandate pentru a fi citite vor fi oferite in cadrul primului curs. Intreg cursul in general se va desfasura in felul urmator: (desi structura clasei poate sa aiba variatii)   

 

1 Cabala online – Pe platforma metacursuri.ro va avea loc tot ce ineseamna partea teoretica pentu cursul de kabbala.

2 Sesiune live I (doua  zile)  este o intalnire de lucru si de primire a initierilor numite ascenderi

3 Sesiune live II (doua  zile )  a doua sesiune de lucru si ascenderea in triada superioară

 

EXTRA 

Grupurile de studiu online sunt oferite in fiecare luna , suplimentar cursurilor. Participarea în aceste grupuri este recomandata, ca si metoda de vindecare si o integrare mai buna a Arborelui in structuri. 

Grupurile de studiu se pot tine de profesori kabbalisti asistenti. (Daca vor vreai 🙂)

 

CONDITII DE PARTICIPARE:   

Se adresează cu precădere celor care au trecut prin Inițierea in Hermetism si membrilor în Marea Fraternitate a Luminii Albe.

 

INVESTIȚIE: 

Cursul ONLINE – 1000 ron

Sesiune 1 – 150 euro

Sesiune 2 – 150 euro

Group de studiu 50 RON / sesiune

Reaudiere 30% din pretul standard.

 

PRIMA SESIUNE ONLINE (zoom) VA AVEA LOC PE 27-28 MAI 2023