Tarot Vol. 2 - Arcanele Minore

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
 Arcana
ANUL APARIȚIEI: 2020
NR. PAGINI: 292 pages
ISBN: 978-606-93889-3-8

Cumpără

Ghid complet de tarot si ezoterism.
Vol. 2 - Arcanele Minore
Naran Gheser

    Arcanele minore au ca și scop categorisirea și structurarea vieții pe patru domenii importante din viața fiecăruia, evident, corespunzătoare celor patru lumi cabalistice. Ideea de bază este că deși fiecare dintre noi este diferit unul față de celălalt, totuși, avem ca ființe gânditoare lucruri care ne aseamănă și chiar experiențe și trăiri similare, chiar dacă evenimentele prin care trecem sunt total diferite. Toți, fără excepție, trebuie să lucrăm cu gândurile, emoțiile, finanțele, sănătatea și relațiile noastre aproape zi de zi. Aceste aspecte sunt inevitabile și nicio ființă vie normală nu poate scăpa de ele, indiferent de cât de bogată sau săracă este, de poziția socială, de cât de detașată este de tot ce e lumesc.

    „Arcana minoră reprezintă viața zilnică și lumea obișnuită. Fiecare suită are propria ei personalitate și cultură care prezintă o anumită parte din viață.”

testimoniale

Citeste online

recenzii

Este ceea ce am căutat

Rated 5 out of 5
May 6, 2022

Da, este ceea ce am căutat ani de zile pentru a performa în lucrul cu Arcanele minore!
Să ai atâtea informații pentru a te specializa în acest domeniu este de-a dreptul minunat!
De aceea, pentru cei care doresc să învețe să lucreze cu aceste arcane, le recomand cu toată căldura să citească și să studieze pentru că în această carte vor găsi informații foarte multe, dar pe înțelesul tuturor!

Paula Vornicu