I am

Naran Gheser

EU SUNT

Eu sunt. Ce sunt eu? Eu sunt o ființă, o scânteie divină, o parte activă a divinității, o moleculă în mișcare.

Eu sunt cea ce sunt … și nimic mai mult.

Este greu a vorbi despre tine pentru că mergi pe o linie subțire între smerenie și îngâmfare, între a dezgoli sau demistifica și a fi prea hermetic, pentru că trebuie să știi, să simți, să vezi când ai depășit limita pentru a nu părea înfumurat. Cu toate acestea, să spui lucruri, să vorbești suficient dar să nu dai totul din casă, să transmiți, dar … să rămâi totuși un mister.

Pentru aceasta, a spune ”EU SUNT” este cel mai greu lucru din lume. Despre unii s-au scris cărți și am realizat că nu îi înțelegem, complet, în complexitatea lor, în dinamica lor existențială și ca parte dintr-un ansamblu numit Divinitate.

Apoi, este greu să definești ”EU AM FOST”, ”EU SUNT”, ”EU VOI FI”, iar pentru aceasta voi folosi apelativul și adresarea la pers III-a singular, lucru și mod de adresare mult mai specific lumii asiatice, dar care permite o măsurare mai puțin emoțională și o raportare mai puțin directă.

Așadar, voi trece de la ”EU SUNT”, în complexitatea lui greu de definit și imposibil de transmis în tot ansamblul existențial, la Naran Gheser este.

Naran Gheser

Călătoria vieții

Născut și educat în România, Naran îmbină în mod unic o pregătire temeinică în inginerie cu spiritualitatea.

În timp ce își obținea diploma  în inginerie, specializarea Mecatronică și Roboți Industriali din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, începe să studieze științele spirituale  în cadrul Societății Române de Radiestezie, atingând în anul 1999 cel mai înalt nivel (posibil la acel moment). 

Prin peregrinările realizate atât în Statele Unite ale Americii, Europa cât și în Siberia, Naran a pus bazele Institutului de Hermetică,  oferind cunoaștere și învățături spirituale autentice pentru și în folosul evoluției Umanității.

Unul dintre scopurile importante ale Institutului este validarea, oferirea și transmiterea tehnicilor spirituale pentru ai ajuta pe cei interesați în auto-cunoaștere, auto-înțelegere, în evoluția spirituală, oferind o cale spirituală prin auto-purificare și auto-transformare la toate nivelurile conștiente și subconștiente pentru activarea darurilor Divine și mărirea potențelor la capacitate maximă în folosul Luminii, Divinității și ajutorul Umanității.

Fiind într-o permanentă căutare de metode și procedee de dezvoltare și auto-depărșire a limitărilor și potențelor, Naran a început studiul în cadrul Marii Fraternități a Luminii Albe, devenind Maestru de Ritualuri și Ceremonii, cabalist și alchimist.

Dedicându-și viața voii Divine și manifestării Luminii, devine inițiat de gradul/nivelul trei în Cunoașterea și Tradiția Vestică, în anul 2008, în Seattle Washington.

Astăzi, după căutări și peregrinări inițiatice, fără a avea trufia de a spune că s-a iluminat, se străduiește să transmită celor dornici, cunoaștere și învățături, să-și ofere serviciile și ajutorul în mod constant în calitate de terapeut, cabalist și trainer în cadrul Ierarhiei Spirituale a Luminii, ajutând astfel la renașterea cunoașterii ancestrale a umanității. 

Naran Gheser

Trainer
Mentoring

Naran este un trainer înzestrat care lucrează cu forțele pozitive ale transformării, trezind daruri și calități ascunse în oricine dorește și cere acest lucru. Îi place să lucreze cu oamenii, asistându-i în atingerea împlinirii, păcii și iluminării. 

Domeniile lui de focalizare ca și trainer sunt: leadership și training-uri despre Misterele din Occident, scrierea de articole, discursuri, cărți susținerea de ateliere internaționale în domeniile esoteric, leadership, management spiritual și dezvoltare personală, realizarea de ritualuri și ceremonii cu și pentru oameni din diferite tradiții (creștină, gnostică, Tibetan-Bon, Șamanică).

Îi ajută pe oameni să își atingă propriul Magnum Opus și oferă tehnici care inițiază și/sau accelerează dezvoltarea personală. Învață studenții cum să își îndeplinească misiunea personală, cum să construiască punți între nevoile umane și societatea modernă. Proiectează toate training-urile Institutului Hermetic în așa fel încât acestea să integreze cunoașterea ancestrală occidentala și tradiția timpurilor moderne într-un singur sistem, care să dezvolte sănătate emoțională, mentală și spirituală, dar și creșterea personală.

Programele de training ale Institutului Hermetic implică aspecte de Cabala, gnosticism, alchimie, numerologie, șamanism etc..

Rezervați un training cu Naran Gheser în orașul dumneavoastră, dacă doriți să:

puteți face aceasta contactându-ne și organizând un training în orașul dumneavoastră. 

Cu metodele sale unice de predare, Naran trezește darurile și calitățile spirituale în oameni și îi învață să își folosească forțele ascunse ca pe o sursă de putere în viețile lor. Aceste experiențe pun oamenii în contact cu tiparele lor arhetipale subconștiente, scoțând la iveală potențe și calități ascunse, precum și daruri divine și lumină. Astfel, ele devin o forță puternică de ghidare în viață, cu scopul de a vă atinge potențialul maxim și de a vă îndeplini misiunea vieții, făcându-vă viața mai intensă, mai plină de pace, armonie și fericire.

Note: Naran vorbește română, engleză și spaniolă.

În calitate de lider spiritual, Naran utilizează cunoașterea misterelor antice care a fost transmisa “de la gura la ureche” pentru a ajuta oamenii să își atingă starea de Magnum Opus, care înseamnă Marea Lucrare, care face ca oamenii să exceleze în domeniul în care sunt foarte buni sau au diferite calități.

Naran își dedică toata cunoașterea și înțelepciunea acumulata în supervizarea și munca de la Institutul Hermetic pentru expansiunea acestuia, ca modalitate importanta de a dezvolta programe care sa creeze: 

Naran Gheser

Lider spiritual
High Resolution Leadership Concept

Naran Gheser

Terapeut
4637863

Naran se concentrează pe atingerea celor mai înalte rezultate în ajutorarea celor în nevoi sau din jurul prin:

In acest moment nu accepta pacienți în mod direct, decât în cazul în care nu se găsește o soluție cu un alt terapeut din cadrul Institutului.