Sistemul Elohimic de
Transformare a Vieții

SE-GRADmockup

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
 Letras
ANUL APARIȚIEI: 2021 
NR. PAGINI: 126 pages
ISBN: Letras-9786303120294

 

Cumpără

Sistemul Elohimic de transformare a vieții
Naran Gheser

      Între lumea terestră și Creatorul Suprem există o miriadă de entități pe care un om spiritual experimentat le poate utiliza în folosul său sau al umanității. Aceste entități pot fi spirite, îngeri, djini, forme gând, egregoare, imagini antropomorfe create în mintea umanității care au fost concepute și împuternicite pe parcursul a zeci, sute sau mii de ani, și, nu în ultimul rând entități cu durată de viață prestabilită sau eternă. Așadar există un rezervor incomensurabil de energii, informații și entități pe care omul spiritual le poate contacta prin puterea voinței sale și a facultăților imaginative, și a le folosi în scopurile sale, sau pur și
simplu, doar pentru a se sfătui și a cere ajutorul și ghidare în
anumite aspecte.
      Sistemul Elohimic de Transformare a Vieții, numit în continuare SETV, este folosit pentru vindecarea și transformarea ființei la toate nivelele existențiale, pentru a crea o stare interioară în care ne aflăm în armonie cu tot ceea ce ne înconjoară. Pentru că, doar atunci, când suntem împăcați cu noi înșine putem simți și exprima Adevărul Divin. Este un sistem de evoluție spirituală prin care omul poate accesa sursa universală de energie. Este, de asemenea, un sistem care te ajută să îți transformi viața, să îți elimini blocajele, să te eliberezi de paraziții energo – informaționali care ne domină sau ne influențează viața. În acest fel ajungem să ne eliberăm și să devenim mai conștienți de ceea ce este dincolo de percepția fizică, iar acest lucru ne transformă la nivele profunde ale conștiinței și a structurilor energetice. La nivele avansate acest sistem te va ajuta să creezi meta-programe pe care le poți folosi cu un potențial și forță de manifestare mult mai mare și mult mai diversificat.
      Oricine urmează aceasta metodă și și-o însușește, poate să o aplice cu succes atât pe el însuși, cât și pe alte persoane cu scopul de vindecare, de evoluție personală în toate aspectele vieții sale. În acest curs sunt dezvoltate mai multe metode și tehnici care poate ajuta căutătorul spiritual să găsească aplicabilitate SETV-ului în viața de zi cu zi, pe diverse aspecte, pe proiecte de viitor, astfel încât să-și poată trăi viața într-un mod mai conștient și benefic, pentru el și toți din jurul lui, să fie o sursă de lumină și de manifestare a Divinității pe pământ.
      DEFINIȚIE : Sistemul Elohimic de Transformare a Vieții este

un sistem de: vindecare, reparare, evoluție personală și spirituală
care prin rectificare, reintegrare și armonizarea ființei umane face
ca aceasta să devină parte integrantă din creație și manifestarea
divină, facilitând manifestarea forțelor, energiilor și informaților
spirituale prin ființa sa în lumea fizică.

testimoniale

Citeste online

recenzii

There are no reviews yet. Be the first one to write one.