Tarot Vol. 3 - Carțile de curte

Tarot v3 Arcanele minore 3D

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
 Librex Publishing
ANUL APARIȚIEI: 2024
NR. PAGINI: 384 pages
FORMATS: Necartonată, eBook, PDF
ISBN: 978-606-8998305

Ghid complet de tarot si ezoterism.
Vol. 3 - Cărțile de curte
Naran Gheser

    Descopera puterea transformarii personale cu ajutorul Tarotului!

TAROT – GHID COMPLET: CĂRȚILE DE CURTE te introduce într-o lume captivantă, oferind o perspectivă profundă asupra enigmaticelor cărți de curte. Prin abordarea sa practică, lucrare dezvăluie secretele ascunse ale acestor cărți, explorând conexiuni cu elemente precum Cabala și numerologia.


    Fiecare capitol este dedicat decriptării simbolismului specific al suitelor de cărți și modului în care acestea se interconectează cu cele patru elemente fundamentale, dezvăluind șaisprezece tipuri de personalitate similare cu cele din sistemul Myers-Briggs.

    De multe ori trecute cu vederea, cărțile de curte sunt, de fapt, pline de semnificații fascinante și pot adăuga o nouă dimensiune interpretărilor tale, îmbogățindu-ți înțelegerea și percepția etalărilor de Tarot.


    Cartea noastră oferă o perspectivă unică și practică asupra interpretării cărților de curte și aplicarea tehnicilor prezentate constituie un pas esențial pentru cei care doresc să exceleze în arta divinației si sa aprofundeze universul cartilor de spiritualitate si ezoterism.


testimoniale

Citeste online

recenzii

Multe informații noi despre cărțile de curte

Rated 5 out of 5
March 11, 2024

În primul rând , sunt impresionata de cantitatea de informații pe care această carte o conține și de modul atât de frumos în care acesta a fost structurat. Am citit-o pe nerăsuflate.
Pentru mine , reprezintă o opera de artă . Nicăieri nu am găsit atât de multe informații despre cărțile de curte și nici atât de multe informații despre cărți în fiecare poziție. Este un ghid în adevăratul sens al cuvântului și pe mine m-a ajutat sa privesc cărțile de curte din tarot și din alte perspective.
Citind această carte, am descoperit atât de multe informații noi despre cărțile de curte și astfel mi-am îmbogățit noțiunile despre fiecare carte în parte.
Recomand a fi achiziționată, alături de celelalte cărți ale dumneavoastră pentru o înțelegere pe deplin a întreg pachetului de tarot . Vă mulțumesc pentru acest ghid și mulțumesc lui Dumnezeu că v-am descoperit.

Adina

Un compendiu exhaustiv

Rated 5 out of 5
March 10, 2024

Legat de cartea dv GHID COMPLET DE TAROT – CĂRȚILE DE CURTE, vă pot spune că: în general, cărțile de curte sunt considerate a fi dificil de interpretat. Li se pot da caracteristici simple la început, dar care, prin aprofundarea înțelegerii sensurilor lor, ne pot revela personalități complexe, prin care se manifestă destinul nostru, arătându-ne cine suntem cu adevărat.
Sunt sugerate nuanțe de interpretare la care nici nu ne-am fi gândit dacă cartea dv nu ne-ar fi explicat în amănunt semnificațiile necesare. Combinarea cu elemente de cabală face cartea extrem de interesantă pentru cei care și-au însușit și această învățătură sacră. Astfel pot savura intercorelările respective.
Personal, această carte mi-a revelat multe înțelesuri ascunse ale Arborelui Sefirotic. Am studiat-o temeinic, cu schemele în față și am rămas uimită de frumusețea înțelesurilor aflate.
Efortul dv de a pune în valoare și combina elemente de astrologie, cabală, numerologie, esoterism este cu adevărat meritoriu.
Cartea este un compendiu exhaustiv, după părerea mea, despre tot ce se putea scrie în acest domeniu.

Karima KarmAnkh

Response from Naran Gheser

Mulțumesc mult pentru aprecieri și un punct de vedere din partea unei persoane care înțelege și folosește Tarotul.