Tainele și Lumina Alfabetului Divin

Tainele si lumina alfabetului divin 3D

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
Librex Publishing
ANUL APARIȚIEI: 2023
NR. PAGINI: 304 pages
ISBN: 978-606-8998-53-4
COPERĂ: Brosata

Cumpără

Print

Tainele și Lumina Alfabetuli Divin

    Alfabetul, în general, a fost adesea menționat ca una dintre cele mai mari invenții ale omenirii. A contribuit la răspândirea cunoașterii și a făcut ca înregistrarea și diseminarea informațiilor, culturii și istoriei să fie mai eficiente.

    Misticii evrei considerau alfabetul ebraic ca fiind un fel de ADN divin, care atunci când este studiat ar putea dezvălui secretele Cosmosului.

    Literele sunt o parte crucială a teoriei cabalistice și a creației iar cabaliștii au lăudat alfabetul ebraic ca manifestare a modelelor cerești de energie și manifestare energo-informațională. Text antic și metafizic cunoscut sub numele de Sefer Yetzirah („Cartea formării”),  spune că Dumnezeu a creat lumea în parte folosind cele douăzeci și două de litere ale alfabetului ebraic. Biblia spune despre Dumnezeu care a creat universul cu câteva cuvinte, cum ar fi „Să fie lumină”, dar Sefer Yețirah duce această relatare cu un pas mai departe.

    Cabaliștii cred că Dumnezeu a existat înainte de crearea universului și că apoi Dumnezeu a creat universul sub forma sefirelor – cele zece numere sacre. În urma creării numerelor, a apărut al doilea set de aspecte – cele douăzeci și două de litere ale alfabetului ebraic. Cabaliștii cred că aceste litere s-au combinat în diferite feluri și la rândul lor, au creat lumea. Pe măsură ce literele au interacționat, părți ale lumii au luat contur. Fiecare literă și cuvânt a creat atât materie, cât și alte litere sau cuvinte, dând naștere limbajului și universului în același timp. Într-o secțiune care i-a încântat de mult pe adepții cabalistici (mistici), acest tratat antic declară: „Douăzeci și două de litere de bază: El le-a rânduit, le-a tăiat, le-a combinat, le-a cântărit, le-a schimbat. Și El a creat împreună cu ele întreaga creație și tot ce va fi creat în viitor.”

    Deci înțelepții și misticii cabaliști au considerat că literele ebraice sunt mai mult decât o expresie obișnuită, ele având adesea mai multe sensuri, conexiunii, semnificații și înțelesuri. Într-adevăr, chiar cuvântul pentru „literă” în ebraică – Ot – înseamnă semn pe lângă literă și minune; adică o revelație cerească. Prin urmare, se spune că cu cât învățăm mai multe despre litere ebraice și puterea și aspectul lor energo-informațional atât prin studiu, cât și prin meditație, cu atât dezvoltarea noastră interioară devine mai profundă, ființa mai completă și poate duce chiar la iluminare și unirea cu divinitatea.

    Naran Gheser te conduce intr-o calatorie fascinanta, unde vei deslusi misterele kabbalistice si cele ale unui alfabet vechi de secole, care poarta cu el secrete si taine spirituale profunde.

    Aceasta carte iti ofera o perspectiva unica, ce te va ghida pas cu pas prin fiecare litera ebraica. In paginile sale se dezvaluie simbolismul si semnificatia fiecarei litere, dar si conexiuni subtile cu textele biblice si modul in care aceste litere pot schimba perceptia asupra acestor texte. Fiecare litera are propria sa energie, propria sa vibratie unica si un sens profund, clar, care poate fi folosit de toti cei care-l cunosc.

    Fa primul pas pe drumul spre intelegere, iluminare si renastere!

    Descopera cum sa folosesti in mod constient alfabetul ebraic pentru a-ti transforma viata!

testimoniale

Citeste online

recenzii

O experiență năucitoare

Rated 5 out of 5
May 11, 2022

Despre literele ebraice aveam doar curiozități. Aflasem câte ceva despre pronunție, valoare numerică și cam atât. Despre mistica ebraică știam la fel de puține lucruri. Asta până când am avut ocazia să lecturez aceste minunate surse de ințelepciune scrise de NARAN GHESER. Trebuie să admit că foarte rar am luat în mână cărți de o asemenea complexitate, pe care sa le parcurg atât de usor. Teoria este explicată la un nivel foarte înalt și totuși accesibil celor care vor să studieze, chiar dacă nu au cunoaștere în domeniu, iar aspectele practice sunt explicate astfel încât oricine citește teoria să o poată și aplica cu rezultate imediate. Recomand aceste cărți tuturor celor interesați de mistică, indiferent dacă au sau nu experiență în acest domeniu. Lecturarea lor va fi intr-adevăr o experiență năucitoare, dar în cel mai bun sens al expresiei!

Stelian Emil Dincă