Numerologie Hermetică

Numerologie Hermetică 3d

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
Librex Publishing
ANUL APARIȚIEI: 2023
NR. PAGINI: 256 pages
FORMATS: Necartonată, eBook, PDF
ISBN: 978-606-8998-61-9

 

Cumpără

Numerologie Hermetică Pe înțelesul tuturor

    Numerologia hermetică este singurul sistem numerologic care combină și îmbină într-un mod armonios și eficient mai multe sisteme de numerologie, cum ar fi cel pitagoreic, caldeean, ebraic, dar și cel chinezesc. Tema centrală a numerologiei hermetice este Arborele Vieții din Cabala, cu ajutorul căruia și prin care se fac interpretările numelui, datei de naștere și a tuturor valorilor care decurg din acestea.

 

    În numerologia hermetică se utilizează adesea atât sistemul ebraic de lucru, cât şi alfabetul. Pentru că limba ebraică, ca şi sanscrita, este considerată limbaj rădăcină sau de foc, pentru o înțelegere mai profundă a mesajelor biblice, a numelor de îngeri, şi a celor de arhangheli, personalități care au fost inițial scrise în ebraică se vor studia în mod adecvat. Prin traducerea numelor divine, a numelor de entități dintr-o limbă în alta se pierde foarte mult din semnificație sau chiar înțeles. Rezultatele traducerii sunt adesea total diferite. Deci, pentru orice cuvânt sau nume analizat se va folosi doar alfabetul specific în care a fost scris şi conceput cuvântul. Pentru a putea face o corelare cu alfabetul ebraic s-a realizat o paralelă cu scrierea latină.

Dincolo de cifre aparente si combinatii, exista o lume fascinanta a numerelor, o lume in care fiecare cifra ascunde o poveste, fiecare numar adaposteste un adevar si fiecare conexiune dezvaluie o intelepciune profunda. De la originile sale ancestrale la interpretarile contemporane, aceasta carte detaliaza in profunzime conceptele esentiale ale numerologiei si conexiunile sale cu cabala.

   Cartea este o calauza comprehensiva pentru cei pasionati de misterele numerelor si cautatorii de intelepciune profunda, oferind instrumentele necesare pentru a descifra semnificatiile ascunse ale cifrelor in propriile vieti si in lumea din jur; deschide portile catre un univers fascinant ghidandu-te spre:

    – Descoperirea si descifrarea numarul destinului si influenta acestuia in viata personala.

    – Explorarea provocarilor intampinate in viata si modalitatile de intelegere sau depasire a acestora.

    – Relevarea profunda a conexiuni numerologice cu Arborele Vietii si cunoasterea lui

    Naran Gheser te indruma cu maiestrie printr-o explorare exhaustiva a numerelor si a cabalei, dezvaluind legaturi si intelesuri subtile care te vor captiva si iti vor lumina calea spre o mai buna intelegere a fiinte umane si a rolului ei.

REpublicare

Numerologie Hermetică 3d
book 3d1

Citeste online

recenzii

There are no reviews yet. Be the first one to write one.