Mistica Ebraică și Deschiderea Cerurilor

Mistica ebraica si deschiderea cerurilor 3d

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
Librex
ANUL APARIȚIEI: 2023
NR. PAGINI: 256 pages
ISBN: 978-606-8998-52-7
COPERTĂ: Brosată

Cumpără

Mistica Ebraică și Deschiderea Cerurilor

    Mistica Ebraica si Deschiderea Cerurilor te va initia intr-o calatorie transformatoare prin care vei experimenta puterea de schimbare a vietii personale, creand, totodata, conexiuni profunde cu Divinitatea si Universul.

    Cartea, scrisa intr-un limbaj clar si concis, iti ofera o abordare simpla si accesibila a practicilor kabbalistice, mistice si extatice, fara a necesita cunostinte de limba ebraica. Tehnicile prezentate sunt usor de urmarit si necesita doar un minim de timp si efort.

    Acest ghid cuprinzator iti va oferi instrumentele si cunostintele necesare pentru a debloca si activa potentialul spiritual precum si a experimenta beneficiile profunde ale acestei intelepciuni ancestrale.

    Indiferent daca esti in cautarea unei noi cai spirituale sau doresti doar sa-ti extinzi cunostintele existente, descopera aceasta lectura esentiala care iti va imbogati sufletul si mintea!

    Materialul prezentat este simplu, direct și nu necesită o cantitate mare de vizualizare sau imagini creative.

    Metodele de aici sunt potrivite în special pentru cei care doresc să aibă o experiență spirituală cabalistică, dar cărora le lipsește fie necesarul abilității de vizualizare, util pentru atât de multe dintre tehnicile prezente, fie cunoștințe de limba ebraică pentru a aborda un aspect mai profund și transformator al Cabalei.

    Materialul și metodele prezentate se doresc a fi cele tradițional cabalistice și hermetice, cu o transpunere clară, simplă și directă, pentru a putea fi utilizate de oricine dorește acest lucru și investește un timp minim necesar pentru a avea rezultate și experiențe autentice.

    Metodele descrise în acest material pot fi realizate fie de către un cabalist experimentat, fie de către un începător, cu aceeași ușurință și rezultate similare. Dacă tehnicile din aceste carti sunt practicate în mod regulat, există toate motivele să credem că toată lumea va putea atinge un anumit nivel de experiență conștientă a efectelor cabalistice, expandare a conștiinței, accesare a aspectelor interioare și a lumii invizibile.

    Pentru a realiza acest lucru cu succes și în mod semnificativ, este important să înțelegem mai întâi de ce avem această nevoie instinctuală de experiențe spirituale, în primul rând – ce anume avem, ce căutăm și de ce vrem și se pare că avem nevoie să mergem în lumea de dincolo.

    Conștiința umană există și accesează mai multe niveluri, iar opera unui ocultist, cel care practică metode ezoterice pentru a experimenta tot ce este posibil în aceste niveluri de conștiință, este să le integreze, iar în cele din urmă să realizeze unitatea cu Sursa Divină a Ființei sau Scânteia Divină. Pentru a ajuta în această sarcină, o varietate de modele sau paradigme, așa cum sunt adesea numite în științele materiale și sociale, sunt construite din experiențele celor care au parcurs drumul înaintea noastră. Modelele folosite sunt supuse unui grad de schimbare și chiar provocare pe măsură ce timpul trece, dar acestea sunt instrumente eficiente și necesare pentru a accesa nivelurile de conștiință pe care le dorim și pentru a ajunge unde vrem să fim.

    Ele sunt, de fapt, hărți ale conștiinței și, ca o hartă rutieră sau topografică, nu sunt teritoriul în sine. Hărțile ne ajută să înțelegem unde ne aflăm și ce se află înainte, în spatele și în jurul nostru, dar nicio cantitate de studiu al unei hărți nu poate înlocui experiența de a fi efectiv pe teren. Harta este un instrument, nu un teritoriu. Acest fapt important este adesea pierdut sau chiar neluat în seamă.

    Pentru a ajuta la clarificarea unor aspecte prezentate în această carte, este util să înțelegem cosmologia de bază cabalistic-hermetică, aspectele filozofice și psihologice, precum și diferitele metode folosite pentru a le integra într-o experiență cuprinzătoare și practică.

    În această carte, accentul principal este conștiința, din punctul de vedere al energiei și al simbolismului. Tehnicile prezentate pot fi văzute și ca o formă de interior alchimic, în care procesul de solve et coagula, sau de separare și recombinare, este utilizat ca instrument principal de transformare a conștiinței și de percepție a realității. Folosind literele ebraice se poate trece la purificarea și reprogramarea planurilor interioare, precum și la transformarea și modelarea realității exterioare manifestate.

    Prin urmare, este important să aveți o înțelegere atât a filozofiei tradiționale hermetice, cât și a filozofiei cabalistice.

testimoniale

Citeste online

recenzii

Izvor de revelații

Rated 5 out of 5
November 27, 2023

Parcurgerea acestei cărți mi-a declanșat încă de la primele pagini o avalanșă de conștientizării, momente de grație, claritate, revelații adânci și multă recunoștință. Sunt recunoscătoare în primul rând, pentru generozitatea cu care este scrisă. Dat fiind ca nu este nici pe departe prima carte de mistică ebraică pe care o citesc, am observat cat este de greu să găsesc cărți care să aibă acest tip de consistență, bogăție de informații și practici puternice redate într-un mod atât de structurat, clar și accesibil publicului larg.
Îmbinarea foarte armonioasă dintre partea teoretică, explicativă și cea practică, aplicabilă ajută cititorul să își îmbogățească în mod palpabil și concret viața cu tehnicile, meditațiile, ritualurile și aspectele divinatorii prezentate în carte și care fac din ea o adevărată comoară inițiatică.
Mai mult decât atât, se simte că autorul nu doar a înțeles și a studiat temeinic aceste subiecte, ci chiar le-a integrat, le-a trăit și le-a simțit în toată profunzimea lor, iar asta pentru mine s-a simțit ca o formă de susținere energetică subtilă pe parcursul lecturii, pentru care îi mulțumesc în mod special.
Așadar, recomand călduros cărțile lui Naran Gheser tuturor celor interesați de Cabala, mistică ebraică, evoluție spirituală și deslușire a tainelor sufletului uman înscris pe calea desăvârșirii.

Monica Gaitanaru

O experiență năucitoare

Rated 5 out of 5
May 11, 2022

Despre literele ebraice aveam doar curiozități. Aflasem câte ceva despre pronunție, valoare numerică și cam atât. Despre mistica ebraică știam la fel de puține lucruri. Asta până când am avut ocazia să lecturez aceste minunate surse de ințelepciune scrise de NARAN GHESER. Trebuie să admit că foarte rar am luat în mână cărți de o asemenea complexitate, pe care sa le parcurg atât de usor. Teoria este explicată la un nivel foarte înalt și totuși accesibil celor care vor să studieze, chiar dacă nu au cunoaștere în domeniu, iar aspectele practice sunt explicate astfel încât oricine citește teoria să o poată și aplica cu rezultate imediate. Recomand aceste cărți tuturor celor interesați de mistică, indiferent dacă au sau nu experiență în acest domeniu. Lecturarea lor va fi intr-adevăr o experiență năucitoare, dar în cel mai bun sens al expresiei!

Stelian Emil Dincă

O bogație de informație

Rated 5 out of 5
May 11, 2022

Nu cunoșteam nimic despre literele ebraice înainte de a citi aceste cărți. Sunt foarte bine elaborate, cu multe informații. De asemenea se îmbină foarte bine teoria cu practica. Mi-am dat seama că doar punând în practică, ceea ce am studiat pe literele ebraice, se pot vedea rezultatele. Merită citite aceste trei volume prin care istoria se întrepătrunde cu știința și practica. De aceea vă spun că veți fi fascinați de câtă cunoaștere veți deține după ce veți fi terminat de citit aceste trei volume

Paula Vornicu