Tarot Vol. 1 - Arcanele Majore

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
Librex Publishing
ANUL APARIȚIEI: 2023
NR. PAGINI: 576
ISBN: 978-606-8998-15-2

Cumpără

Ghid complet de tarot si ezoterism.
Vol. 1 - Arcanele Majore
Naran Gheser

 

DESCOPERA PUTEREA TRANSFORMARII PERSONALE CU AJUTORUL TAROTULUI

 

    „Tarot: Ghid complet – Arcanele Majore” este calauza esentiala ce te va ajuta sa explorezi in profunzime lumea misterioasa a Tarotului!

Lasa-te purtat intr-o calatorie magica prin simbolismul arhetipal, numerologie si cabala, ce iti dezvaluie puterea transformarii personale a Arcanelor Majore.

Prin acest ghid, vei intelege modul in care arcanele influenteaza subtil diferite aspecte ale vietii tale, precum emotiile, sanatatea, finantele si procesele interioare.

    Cu ajutorul tehnicilor de etalare si interpretare prezentate in ghid, vei fi capabil sa stapanesti intelesurile esoterice ale fiecarei carti si sa descoperi intelepciunea lor profunda.

    Descopera legatura dintre Tarot si Cabala si modul in care aceste doua sisteme lucreaza impreuna pentru a-ti oferi perspective noi si cu adevarat profunde despre tine insuti si despre realitatea fizica.

    Cartea contine tehnici de meditatie cu arcanele pentru a te ajuta sa intelegi concepte de numerologie, cum ar fi personalitatea si cartea sufletului.

Indiferent daca esti incepator avansat in Tarot, aceasta carte este un ghid nepretuit, o resursa indispensabila si de neinlocuit.

REpublicare

Tarot_1_3d
tarot1-H660

Citeste online

recenzii

Pentru cei interesați de Tarot și nu numai

Rated 5 out of 5
May 6, 2022

Mi-am dorit foarte mult să pot învăța să etalez.
Această carte este într-adevăr un ghid pentru cei care doresc același lucru ca și mine, adică să învețe să etaleze în mod științific, nu empiric.
Acest Ghid cuprinde toate aspectele pe care dorim să le avem în descrierea unei etalări, precum și alte situații în lucrul cu Arcanele majore.
O recomand cu foarte mult drag celor care caută răspunsuri în etalările cu Arcanele majore!

Paula Vornicu