Tarot Vol. 1 - Arcanele Majore

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
Arcana
ANUL APARIȚIEI: 2020
NR. PAGINI: 292 pages
ISBN: 978-606-93889-4-5

Cumpără

Ghid complet de tarot si ezoterism.
Vol. 1 - Arcanele Majore
Naran Gheser

    Tarotul ne oferă posibilitatea de a accesa lucrurile esențiale ascunse, neconștientizate sau neacceptate din subonștient și a le aduce la suprafață. Din acest motiv Tarotul este una dintre cele mai utilizate metode de activare și dezvoltare a capacităților extrasenzoriale de accesare a informațiilor din structurile superioare și intangibile cu mijloacele fizice.

    Tarotul poate fi o ustensilă greu de marginalizat atunci cand este pus in folosul dezvoltării personale, autocunoașterii, autoințelegerii. Pentru că ele, ca ansamblu, reprezintă toate aspectele arhetipale umane (Arcanele Majore), categorii din viața fiecăruia precum sentimentele, afectele, sănătatea, finanțele, dorințele, aspirațiile (Arcanele Minore 1- 10), dar și preceptele și procesele interioare (Cărțile de curte).

testimoniale

Citeste online

recenzii

Pentru cei interesați de Tarot și nu numai

Rated 5 out of 5
May 6, 2022

Mi-am dorit foarte mult să pot învăța să etalez.
Această carte este într-adevăr un ghid pentru cei care doresc același lucru ca și mine, adică să învețe să etaleze în mod științific, nu empiric.
Acest Ghid cuprinde toate aspectele pe care dorim să le avem în descrierea unei etalări, precum și alte situații în lucrul cu Arcanele majore.
O recomand cu foarte mult drag celor care caută răspunsuri în etalările cu Arcanele majore!

Paula Vornicu