Pecețile lui Solomon - Jupiter

Jupiter mockup

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
 
ANUL APARIȚIEI: 
NR. PAGINI: 250 pages
ISBN: 9798215993354

Cumpără

Pecețile lui Solomon
Jupiter
Naran Gheser

    Jupiter este o sferă a Grației Divine și a compasiunii, este locuința arhetipală a fericirii, în care claritatea conștiinței sclipitoare a căutat roadele expresiei și împlinirii dualiste.

    Forța individualizată și transcendentală a lui Jupiter este constrânsă și temperată doar de arhetipurile marțiene, iar apoi echilibrată de Sinele Solar. Acestea sunt aspectele primordiale ale dualității care caută să se exprime, să experimenteze, să se înalțe!

    Înainte de a începe lucrul cu orice sferă hermetică, este bine să înțelegeți bine simbolurile, caracteristicile și „aroma” generală a acelei sfere. Cei care au lucrat și au exersat formal în sfere cabalistice sau planetare au început să înțeleagă sau să perceapă energiile și informațiile vehiculate intuitiv.

    Fiecare curent planetar creează o senzație și o atmosferă distinctă, care ajunge să fie asociată cu vibrația specifică sferei planetare și arhetipurilor asociate acesteia.

    Înțelegerea și integrarea sferei vine atât prin practica formală, cât și prin experimentarea sau trăirea proceselor manifestate în propria ființă, în realitatea personală și la toate nivelele de conștiință.

testimoniale

Citeste online

recenzii

Nu mai gasești așa ceva.

Rated 5 out of 5
May 11, 2022

Ai foarte multe lucruri de învățat, atât din partea teoretică cât și din cea practică. Recomand această carte celor care își doresc cu adevărat să practice lucrul cu Pecețile lui Solomon!

Paula Vornicu