Puterea profetică a literelor ebraice

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
Librex Publishing
ANUL APARIȚIEI: 2024
NR. PAGINI: 1000 pagini
ISBN: 

Cumpără

Print

Puterea profetică a literelor ebraice

    Darul profetic este dăruit numai unui înțelept, cu un caracter puternic, care nu este niciodată învins de înclinațiile sale naturale în nicio privință. În schimb, cu mintea, își depășește în orice moment înclinațiile naturale. El trebuie, deasemenea, să posede o perspectivă largă și corectă asupra aspectelor vieții în general. O persoană care are aceste calități și este sănătoasă din punct de vedere fizic este aptă pentru actul profetic.

 

    Aceste caracteristici nu aduc ele însele profeție, ci înlătură obstacolele cu care s-ar putea confrunta un profet dacă nu ar avea calitățile etice, morale și spirituale necesare.

 

    Când intră în Pardes, tărâmul cunoașterii spirituale și exegezei biblice este atras de aceste concepte mărețe și sublime, dacă posedă o perspectivă corectă pentru a le înțelege, el poate deveni pur și curat asemenea unui sfânt. El va avansa și se va separa de masele care bâjbâie în întunericul necunoașterii. El trebuie să continue și să se antreneze cu sârguință pentru a nu avea niciun fel de gânduri despre lucrurile inutile sau despre vanitățile și intrigile vremurilor.

 

Mintea lui ar trebui să fie în mod constant îndreptată în sus, legată de Divinitate, străduindu-se, să cuprindă formele sfinte și pure și să privească înțelepciunea Celui Sfânt, binecuvântat să fie El, în multiplele manifestări de la cea mai înaltă formă spirituală până la cel mai fizic, apreciind măreția Sa.

 

    Profeții și divinatorii se poate spune că sunt pe mai multe nivele. Așa cum în ceea ce privește înțelepciunea, unui înțelept este mai mare decât altui coleg, la fel și în ceea ce privește profeția, un profet este mai mare decât altul. Totuși, toți au anumite caracteristici comune.

 

    Pentru a putea folosi puterea profetică a literelor ebraice este necesar, deci, a învăța și practica anumite tehnici pregătitoare.

    Dacă te-ai întrebat vreodată cum funcționează divinația, cum să interpretezi mesajele divine sau cum să știi dacă ceea ce îți dorești este în conformitate cu planul divin aici vei găsi răspunsuri.

 

    „Puterea profetică a literelor ebraice” deschide poarta către înțelepciunea profundă a alfabetului ebraic și arta divinației. Cartea vă va duce într-o lume magică și misterioasă plină de cunoștințe, vă va ghida pe calea spre a învăța și a practica divinația folosind literele ebraice.

 

    Naran Gheser subliniază că actul profetic și divinatoriu nu este doar o îndemânare sau o abilitate, ci și o cale spirituală  care trebuie urmată de oricine dorește să obțină înțelegere și iluminare. Cartea dezvăluie în detaliu secretele necesare săvârșirii unui act de divinație. Veți învăța cum să obțineți puterea profetică a literelor și să interpretați mesajele divine.

Cartea nu numai că vă informează, ci vă oferă și instrumentele, tehnicile și procedee pentru a dezvolta abilitățile divinatorii folosind puterea profetică a literelor ebraice. Ne încurajează să ne antrenăm constant și să ne concentrăm mintea asupra Divinității.

 

    Așadar, pentru cei care doresc să intre în lumea mistică a divinației prin alfabetul ebraic și să descopere Lumina lor, această carte este o resursă esențială. Reprezintă o călătorie către înțelepciune, o chemare la acțiune și o invitație la iluminare.

testimoniale

Citeste online

recenzii

There are no reviews yet. Be the first one to write one.