Politica de confidențialitate

Informarea corectă a utilizatorilor acestui site este importantă pentru noi, așa că o să-ți explicăm în detaliu, în rândurile care urmează, ce date colectăm de la tine, cum le folosim și în ce scop.

Este important de spus la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE – orice dată despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse informații precum: nume, număr de identificare, informații despre localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest site.

PROTECȚIA DATELOR TALE

Scopul nostru, în ce privește magazinul online  este de a îți prezenta oferta noastră de carte și produse adiacente, evenimentele culturale pe care le organizăm și proiectele caritabile, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți promitem că siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată pe site-ul nostru.

CUM FOLOSIM DATELE TALE

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri precum:

Adresa de e-mail

În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la noi apariții editoriale, promoțiile și ofertele noastre, evenimentele culturale și lansările la care ne bucurăm că ne însoțești și, nu în ultimul rând, despre proiectele caritabile.

Prenumele și numele

În cazul în care ne-ai furnizat  numele tău, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați.

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ai furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, în cazul în care achiziționezi cărți sau participi la evenimente care necesită confirmare.

Numele companiei

În cazul în care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a emite factura, transmite coletul către tine prin curier sau Poștă, realiza invitații nominale la evenimentele.

În cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, numărul de înregistrare la Registrul Comerțului, adresa sediului firmei, contul bancar, numele băncii, numele reprezentantului legal, funcția reprezentantului legal), folosim aceste date pentru emite factura aferentă comenzii tale.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre browser, IP, dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile și produsele pe care le cauți.

Luăm toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date, dar este bine de știut că fără ele este posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ai putea fi interesat(ă).

PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

MESAJELE NOASTRE DE MARKETING

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, când avem noutăți editoriale, când avem oferte speciale, când organizăm evenimente culturale și lansări de carte, când punem în mișcare proiecte caritabile la care ai putea să participi.

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

CAMPANII DE PUBLICITATE ONLINE

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre pe care le oferim, despre evenimentele pe care le organizăm și articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim două rețele de publicitate – Facebook și Google – precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau  a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

DREPTURILE TALE ÎN CONTEXTUL PROTECȚIEI DATELOR PERSONALE

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor personale: