Inițiere în Hermetism

Inițiere in hermetism 3D

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
 
ANUL APARIȚIEI: 
NR. PAGINI: 
ISBN: 

Cumpără

Inițiere în Hermetism Manual
Naran Gheser

    Inițierea în Hermetism cunoscută în vechile școli de mistere ca și programul „Adept” este unul dintre cele mai vechi de pe planetă, este o cale unică de a accentua conexiunea cu Lumina, de a mări contactul cu Ierarhia de Lumină. Într-un sens colocvial, reprezintă un început: începutul unui proces pe care inițiatul însuși trebuie să îl finalizeze.

Inițierea în Hermetism este un Ritual Ancestral care a fost folosit de către mistici, șamani, și toate școlile de spiritualitate autentice de pe Terra.

    Inițierea este procesul prin care se transmite altei persoane contactul sau se realizează legătura cu acest flux energetico- informațional al școlii hermetice. Odată cu amplificarea potențelor, fapt care se datorează trecerii prin inițiere și conectarea la această sursă de energie a școlii, vine responsabilitatea de a servi, de a preda, de a iniția pe alții în această sursă a cunoașterii și înțelepciunii.

 In cadrul Marii Fraternități Universale de Lumină Albe sunt trei stagii, în concordanță cu nevoile umane pe pământ. Ca și școală de spiritualitate, care ne dedicăm și consacrăm acțiunile pentru predarea misticismului și cunoașterii ezoterice, oferim toate cele trei nivele de inițiere care reprezintă căile de ascensiune pe Arborele Vieții și al Cunoașterii.

    Aceste trei grade au, de asemenea, o semnificație practică specifică și din acest motiv, ele joacă un rol substanțial, într-o mare parte din materialele pe care le vom aborda în cadrul

Institutului Hermetic. Inițierea primului grad stabilește o legătură eterică, un link de lumină, între candidat și energiile echilibrate ale macrocosmosului. Inițierea celui de-al doilea grad folosește această legătură pentru a ridica nivelurile de experiență, ajutându-l pe candidat să intre în contact mai direct cu nivelurile superioare ale universului și ale propriului sine, pentru a le asimila, integra și manifesta în planul fizic. Inițierea celui de-al Treilea Grad întoarce procesul și aduce aceste potențe superioare în jos, la fiecare nivel al sinelui, inclusiv în corpul fizic, aducând fiecare nivel în armonie cu celelalte, în același timp oferindu-i posibilitatea de a disemina cunoașterea primită și experiența mistică trăită.

testimoniale

Citeste online

recenzii

There are no reviews yet. Be the first one to write one.