Finanțare pentru print fizic
Inițiere în Hermetism

IH mockuo3d1

AUTOR: Naran Gheser
EDITURA:
 Letras
ANUL APARIȚIEI: 
NR. PAGINI: 250 pages
ISBN: Letras-9786303120270

Cumpără

Print

. : : Proiect : : .

Publicare în format fizic

Sumă țintă
0
RON
Susținători
0
Pers
Finalizare în
0
Zile

Realizat

21.9%

    Sunt atât de încântat să împărtășesc cu voi faptul că "Inițiere în Hermetism", a fost publicată în format ebook.

 

    Crearea de materiale este un proces și o muncă asiduă iar, din păcate, publicarea lor nu este deloc ușoară și este de asemenea , costisitoare. Aș dori să vă împărtășesc și un pic din experiența mea cu privire la publicarea unei cărți.

 

    Pentru a vă oferi aceste resurse valoroase cât mai curând posibil, am decis să inițiez o campanie de strângere de fonduri.

De exemplu, publicarea celor două titluri “Inițiere în Hermetism” și “Sistemul Elohimic” la editura Letras, în format electronic, a durat trei luni și a costat 3800 RON. De asemenea, editura Arcana a promis publicarea cărții “Puterea profetică a literelor ebraice Volumul 1 – Mistica Ebraică” în mai puțin de o lună, dar acest lucru va costa în jur de 4000 RON (pentru investiția inițială în publicare fără profit). 

De asemenea, am nevoie de ajutorul vostru pentru publicarea manualului de Inițiere în Hermetism în format printat cu distribuție în librării, cea ce necesită o investiție inițială de 4100 RON. Cu ajutorul vostru, putem face ca această carte să ajungă la toți cei interesați de spiritualitate, hermetism și dezvoltare personală.

 În semn de mulțumire pentru susținerea voastră, am pregătit câteva oferte speciale pentru donatorii generoși:

  • 100 RON: veți primi cartea în format fizic (cu autograf) și format electronic.
  • 200 RON: veți primi cartea în format fizic (cu autograf) și format electronic, precum și un credit de 150 RON utilizabil la cursurile Institutului Hermetic sau TASO predate de Naran Gheser.
  • 300 RON: veți primi cartea în format fizic (cu autograf) și format electronic, precum și un credit de 300 RON utilizabil la cursurile Institutului Hermetic sau TASO predate de Naran Gheser.

Vă mulțumesc anticipat pentru susținerea dvs. financiară.

Sumele pot fi plătite în contul RO44INGB0000999901798499 în numele lui Raul Lazar, cu mențiunea "Pentru publicare Inițiere în Hermetism". Împreună putem face posibilă publicarea acestei cărți și putem aduce în lume mai multă înțelepciune hermetică.

NOTA: Am să fac o pagină pe site pentru transparență și a se putea urmării evoluția campaniei. Actualizare pagini ei va fi manuală la câteva zile. Vă rog să îmi scrieți dacă suma donată vreți să fie Anonimă sau nu.

Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră.

Listă donatori

notă

Din motive legate de protecția datelor cu caracter personal numele donatorilor vor fi publicate doar dacă vă dați acordul expres pentru acest lucru prin orice formă de comunicare.

Id Donator Nume Contribuție Total
DIHP-01
Anonim
100 RON
100 RON
DIHP-02
Anonim
100 RON
200 RON
DIHP-03
Ana Maria Boarti
200 RON
400 RON
DIHP-04
Casa Uranus 13 TASO
500 RON
900 RON